Werkwijze

Ik werk op basis van je spirituele horoscoop. Tijdens de intake gaan we hier dieper op in. In je horoscoop worden patronen zichtbaar die in de loop van je leven blokkades, problemen, trauma’s en andere onhebbelijkheden teweeg kunnen brengen. Vaak zijn dat vorig-leven-patronen, die nu nog doorwerken in je ziel, lichaam en geest en waar je behoorlijk last van kunt hebben. 

Elk probleem of crisis is een kans en mogelijkheid om deze oude wonden te helen en je (spirituele) groei te vervolmaken. Zielsgericht regressie en reïncarnatietherapie is hierbij een geweldig effectief en kortdurend hulpmiddel om je leven weer zonder ballast en met vreugde te vervolgen.

Heb je vragen? Neem dan contact met me op

 

“Als je Hermine tegenkom op je pad (op welke manier dan ook), dan weet je dat je op de goede plek bent. Vooral als je onder andere: verder wilt groeien, inzicht wil krijgen, en durft je blinde vlekken te onderzoeken. Hermine zorgt ervoor dat je die krijgt te zien!

Geef jezelf bij haar in vertrouwen, daar kun je er alleen maar van leren – ontvangen! Ik heb op verschillende manieren mij kunnen overgeven aan haar kunnen, en die ervaringen zijn mijlpalen op mijn bevrijding/helende/groei levenspad!”  – Virginie

Over de spirituele horoscoop

Voor de spirituele horoscoop heb ik je geboortegegevens nodig. Dit is je geboortedatum, plaats en tijd. Het is het moment van je eerste ademteug en dit wordt altijd genoteerd door een arts of verloskundige. Vaak weet een van je ouders op welk tijdstip je geboren bent en anders kun je het vaak vinden op een geboortekaart of babyboek. Lukt dit niet? Dan is het ook mogelijk om het op te vragen bij de gemeente waar je geboren bent. 

Tijdens de intake nemen we samen jouw spirituele horoscoop door. Daarna bespreken we met welke thema’s je aan de slag wil in een vervolgsessie.

Lees hier meer over de spirituele horoscoop

Zielsgerichte regressie- en reïncarnatietherapie

Op basis van je spirituele horoscoop gaan we in een vervolgsessie met jouw hulpvraag of thema uit de horoscoop aan de slag. Tijdens de sessie kom je in een lichte trance. Dit is een staat van bewustzijn waarbij je in verbinding komt met je lichaam, ziel en geest. Je bent hier zelf ten alle tijden bewust bij en maakt alles bewust mee. 

Op basis van vragen die ik je stel komen we tot de kern van het probleem. Je ervaart emoties die onverwerkt zijn en krijgt inzicht in situaties uit het verleden, zowel uit dit leven als vorige levens of uit je familielijn. 

De healing voltrekt zich niet alleen op persoonlijkheidsniveau, maar vooral ook op geestelijk- en zielsniveau. 

Na de sessie is er een kort nagesprek over je ervaringen. Elke sessie werkt ongeveer 10-14 dagen door, het is daarom belangrijk dat je elke dag kort noteert wat je opmerkt aan jezelf, zowel zielsmatig, maar ook in je gedrag, slapen, dromen, gedachten, emoties en de wisselwerking met je omgeving.

Na een aantal sessies evalueren we in hoeverre je spirituele ontwikkeling voortgang heeft gevonden waarna desgewenst een zielsregressie kan worden afgesproken om nog sterker het contact met je ziel te verankeren in je dagelijks bewustzijn. 

Lees hier meer over hoe regressie- en reïncarnatietherapie werkt

Kosten en praktische info

Afspraak Met Hermine Merlijn Telefonisch of per email, waarna in overleg datum en tijd wordt gekozen. Je ontvangt een per e-mail een bevestiging van de afspraak
Werkdagen Maandag tot en met Donderdag 10.00 tot 17.00
Sessieduur Is gemiddeld 2 uur, maar de therapiemethode maakt dat het kan uitlopen. Voor elk half uur langer dan 2 uur wordt € 36.- in rekening gebracht. Een zielsregressie kan wel 3 tot 4 uur duren
Kosten
  • Uurprijs voor alles is € 72,–  afronding op 15minuten
  • Intake met horoscoop van 1 uur is € 180–
  • Intake met zielsgerichte horoscoop is €. 252.-
  • Regressiesessie van 2 uur is € 144,–
  • Spirituele Regressie van 3 tot 4 uur is € 72,– per uur
Betaalwijzen Uitsluitend contant of per mobiele app.
Geen thuisoverschrijvingen en pinnen is (nog) niet mogelijk.
U ontvangt een factuur ter declaratie van uw zorgverzekeraar.
Annuleren Kosteloos tot 24 uur van tevoren. Daarna worden 2 uur in rekening gebracht

Ik ben, voor behoud van kwaliteit, intervisie en voor het volgen van opleidingen, aangesloten en geregistreerd bij

– praktijk
– persoonlijk
9002-2721
9001-2230
 logovektis-diap-website
KvK nummer 38020667  kvk
PSBK PsychoSociale
BasisKennis
113929-113035  Plato
VIT 512.17.A vereniging-van-integraal-therapeuten
RBCZ 170598R
SCAG 12923
SCAG logo

Klik voor gratis folder

Earth 2017-92 earth
IBRT   
AVN
AVG Vanaf 25 Mei 2018 gaat de nieuwe AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking. In de behandelingsovereenkomst en het behandeldossier dat u ondertekend voordat we aan het therapeutische proces beginnen is deze wet van toepassing.

avg-privacyverklaring

Afbeeldingsresultaat voor avg logo
Veilig Thuis Meldcode huiselijk geweld
Bankrekening IBAN:NL89 INGB 067.35.28.103 tnv  Hermine Merlijn  Loenen

 

 

 

 

 

 

Neem bij klachten gerust contact met mij op. De klachtenregeling van de VIT is van toepassing. Deze kan je hier raadplegen.