Opleiding

Opleiding: zielsgerichte regressie- en reïncarnatietherapie

Ben jij een therapeut (in wording) en wil jij anderen helpen om persoonlijk en spiritueel te groeien? Met zielsgerichte regressie- en reïncarnatietherapie werk je met jouw cliënt aan de krassen op de ziel die in een vorig leven of huidige leven zijn opgelopen en nog steeds doorwerken in de realiteit van hier-en-nu.

Wat kun je met zielsgerichte regressie- en reïncarnatietherapie?

Deze therapie kan bij bijna alle problemen in het leven worden ingezet. Denk daarbij aan: trauma’s, innerlijk kind werk, perinataal, prenatale en postnatale ervaringen, geboortetrauma’s, reïncarnatie weigering, voorouders, familieproblematiek, seksualiteit, relatieperikelen, opvoedingsmoeilijkheden en nog veel meer. Er zijn ontelbare mogelijkheden waarbij je jouw cliënt met deze therapie kan helpen.

Waarom deze vorm van therapie?

Als zielstherapeut kun je mensen helpen zichzelf te bevrijden van oude diepe wonden. Het geeft je cliënt en jezelf een grotere voldoening en zingeving, omdat je cliënten al na vier tot zes intensieve behandelingen verlost zijn van oude zielepijn en ballast. Je leert tijdens de opleiding theoretisch en vooral praktisch hoe je cliënten zielsmatig kunt begeleiden en als zielstherapeut zelfstandig aan de slag gaat.

Over Hermine Merlijn

Met mijn jarenlange ervaring als zielsgerichte/spiritueel astroloog en regressie-en reïncarnatie therapeut weet ik als geen ander dat de oorzaak van veel problematiek altijd te herleiden is. Alle mooie maar ook alle zielepijn ligt opgeslagen in je geheugen. Om cliënten op een nog dieper niveau te kunnen helpen heb ik een tot nu toe 3-jarige opleiding ontwikkeld om mijn kennis en kunde door te geven aan nieuwe studenten en ander therapeuten, zodat iedere ziel geheeld kan worden. 

Lees meer over mij

Opleiding tot zielsgericht regressie- en reïncarnatietherapeut

Het is een 3-jarige opleiding die makkelijk te combineren is met je huidige werkzaamheden. Na het eerste jaar kun je al zelfstandig met cliënten aan de slag. Na 3 jaar ben je klaar om met jouw eigen professionele therapeutische praktijk te beginnen. 

Lees hier meer over de inhoud van de opleiding 

Meld je aan voor de open dag

Spreekt dit jou aan? Kom dan naar een van de open dagen. In 2024 zijn op de volgende data open dagen gepland: 13 juli en 7 september. Tijdens deze open dagen vertel ik je graag meer over de opleiding Zielsgerichte regressie- en reïncarnatie therapie en kun je zelf een gratis regressie ondergaan. De open dagen zijn van 10:00 tot 16:00. Lunch kun je zelf meebrengen of je kunt in het dorp lunchen.

Wil je hier bij zijn? Meld je aan door te mailen naar [email protected] en maak € 27,- over op NL52ASNB 8832 7691 07  tnv W.M. Merlijn-Hermkens te Loenen gld. Zodra er betaald is, ontvang je een bevestiging van jouw aanmelding voor de open dag.

Wil je meer informatie ontvangen? Vraag de gratis studiegids aan door te mailen naar [email protected]