Opleiding

Opleiding: zielsgerichte regressie- en reïncarnatietherapie

Ben jij een therapeut (in wording) en wil jij anderen helpen om persoonlijk en spiritueel te groeien? Met zielsgerichte regressie- en reïncarnatietherapie werk je met jouw cliënt aan de krassen op de ziel die in een vorig leven of huidige leven zijn opgelopen en nog steeds doorwerken in de realiteit van hier-en-nu.

Wat kun je met zielsgerichte regressie- en reïncarnatietherapie?

Deze therapie kan bij bijna alle problemen in het leven worden ingezet. Denk daarbij aan: trauma’s, innerlijk kind werk, perinataal, prenatale en postnatale ervaringen, geboortetrauma’s, reïncarnatie weigering, voorouders, familieproblematiek, seksualiteit, relatieperikelen, opvoedingsmoeilijkheden en nog veel meer. Er zijn ontelbare mogelijkheden waarbij je jouw cliënt met deze therapie kan helpen.

Waarom deze vorm van therapie?

Als zielstherapeut kun je mensen helpen zichzelf te bevrijden van oude diepe wonden. Het geeft je cliënt en jezelf een grotere voldoening en zingeving, omdat je cliënten al na vier tot zes intensieve behandelingen verlost zijn van oude zielepijn en ballast. Je leert tijdens de opleiding theoretisch en vooral praktisch hoe je cliënten zielsmatig kunt begeleiden en als zielstherapeut zelfstandig aan de slag gaat.

Over Hermine Merlijn

Met mijn jarenlange ervaring als zielsgerichte/spiritueel astroloog en regressie-en reïncarnatie therapeut weet ik als geen ander dat de oorzaak van veel problematiek altijd te herleiden is. Alle mooie maar ook alle zielepijn ligt opgeslagen in je geheugen. Om cliënten op een nog dieper niveau te kunnen helpen heb ik een tot nu toe 3-jarige opleiding ontwikkeld om mijn kennis en kunde door te geven aan nieuwe studenten en ander therapeuten, zodat iedere ziel geheeld kan worden. 

Lees meer over mij

Opleiding tot zielsgericht regressie- en reïncarnatietherapeut

Het is een 3-jarige opleiding die makkelijk te combineren is met je huidige werkzaamheden. Na het eerste jaar kun je al zelfstandig met cliënten aan de slag. Na 3 jaar ben je klaar om met jouw eigen professionele therapeutische praktijk te beginnen. 

Lees hier meer over de inhoud van de opleiding 

Meld je aan voor de open dag

Spreekt dit jou aan? Kom dan naar een van de open dagen op 19 mei, 15 juli of 2 september 2023 van 12:00-16:00 en ontvang een gratis regressie. Wil je meer informatie ontvangen? Vraag de gratis studiegids aan door te mailen naar info@samskara.nl

Aanmeldformulier open dag