Opleiding

Opleiding: zielsgerichte regressie- en reïncarnatietherapie

Ben jij een therapeut (in wording) en wil jij anderen helpen om persoonlijk en spiritueel te groeien? Met zielsgerichte regressie- en reïncarnatietherapie werk je met jouw cliënt aan de krassen op de ziel die in een vorig leven of huidige leven zijn opgelopen en nog steeds doorwerken in de realiteit van hier-en-nu.

Wat kun je met regressie- en reïncarnatietherapie?

Deze therapie kan bij bijna alle problemen in het leven worden ingezet. Denk daarbij aan: trauma’s, innerlijk kind werk, perinataal, prenatale en postnatale ervaringen, geboortetrauma’s, reïncarnatie weigering, voorouders, familieproblematiek, seksualiteit, relatieperikelen, opvoedingsmoeilijkheden en nog veel meer. Er zijn ontelbare mogelijkheden waarbij je jouw cliënt met deze therapie kan helpen.

Waarom deze vorm van therapie?

Als therapeut kun je mensen helpen zichzelf te bevrijden van oude wonden. Het geeft je een grote voldoening en zingeving, omdat je cliënten al na vier tot zes behandelingen verlost zijn van oude ballast. Je leert tijdens de opleiding theoretisch en vooral praktisch hoe je cliënten begeleid en zelfstandig als therapeut aan de slag gaat.

Over Hermine Merlijn

Met mijn jarenlange ervaring als spiritueel astroloog en regressie-en reïncarnatie therapeut weet ik als geen ander dat de oorzaak van veel problematiek altijd te herleiden is. Daarom heb ik een 3-jarige opleiding ontwikkeld om mijn kennis en kunde door te geven aan nieuwe studenten en ander therapeuten, zodat iedere ziel geheeld kan worden. 

Lees meer over mij

3-jarige opleiding tot regressie- en reïncarnatietherapeut

Het is een 3-jarige opleiding die makkelijk te combineren is met je huidige werkzaamheden. Na het eerste jaar kun je al zelfstandig met cliënten aan de slag. Na 3 jaar ben je klaar om met jouw eigen professionele therapeutische praktijk te beginnen. 

Lees hier meer over de inhoud van de opleiding 

Meld je aan voor de open dag 

Spreekt dit jou aan? Kom dan naar de open dag op 27 augustus a.s.in Loenen (GLD) en ontvang een gratis regressie. Wil je meer informatie ontvangen? Vraag de gratis studiegids aan door te mailen naar info@samskara.nl 

 

Aanmeldformulier open dag