Over mij

 

Ik ben Hermine Merlijn, al 20 jaar werkzaam als regressie- en reïncarnatietherapeut. Deze vorm van therapie combineer ik met astrologie, door de spirituele horoscoop als uitgangspunt te nemen bij de intake en soms bij een sessie. Het is mijn missie en passie om mensen te helpen zielsmatig en persoonlijk te groeien en zich te ontdoen van oud zeer en problematiek uit het huidige of een vorig leven.

 

 

Achtergrond

Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt en als hobby de studie  astrologie te hebben bestudeerd, ben ik me steeds meer gaan verdiepen in het hoe, wat en waarom van mijn leven en werken. De boeken van Helena Blavatsky hebben mij een  nog dieper inzicht en begrip gegeven voormens en mensheid.

Later ben ik me ook gaan verdiepen in reïncarnatie- en regressie therapie. In 2006 rondde ik de 3-jarige vakopleiding tot regressie- en reïncarnatietherapeut af met een diploma. Vanaf die tijd ben ik de horoscoop gaan combineren met deze therapie, en dit bleek een gouden combinatie te zijn. Ik begeleid hierbij cliënten met uiteenlopende problemen en trauma’s.

Docent opleiding zielsgerichte regressie- en reïncarnatietherapie

Daarnaast ben ik docent bij mijn eigen vakopleiding tot “Zielsgericht Regressie- en Reïncarnatie Therapeut”. Deze opleiding is geschikt voor iedereen, ook voor mensen die reeds in de hulpverlening werken en voor astrologen die hun werk willen complementeren met deze prachtige therapievorm.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen of wil je vanuit jouw geboortehoroscoop met persoonlijke en spirituele groei aan de slag? Neem dan contact met me op.