Over mij

 

Ik ben Hermine Merlijn, al 20 jaar werkzaam als regressie- en reïncarnatietherapeut. Deze vorm van therapie combineer ik met astrologie, door de spirituele horoscoop als uitgangspunt te nemen bij de sessies. Het is mijn missie om mensen te helpen spiritueel en persoonlijk te groeien en zich te ontdoen van oud zeer en problematiek uit het huidige of een vorig leven.

 

 

Achtergrond

Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt en als hobby de studie  astrologie te hebben gevolgd, ben ik me steeds meer gaan verdiepen in het hoe, wat en waarom van mijn leven en werken.

Later ben ik me ook gaan verdiepen in reïncarnatie- en regressie therapie. In 2006 rondde ik bij het Tasso-Instituut de 3-jarige opleiding tot regressie- en reïncarnatietherapeut af. Vanaf die tijd ben ik de horoscoop gaan combineren met deze therapie, en dit bleek een gouden combinatie te zijn. Ik begeleid hierbij cliënten met uiteenlopende problemen en trauma’s.

Docent opleiding zielsgerichte regressie- en reïncarnatietherapie

Daarnaast ben ik ook docent en start ik in november met een eigen opleiding Zielsgerichte Regressie- en Reïncarnatie Therapie, ook voor astrologen.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen of wil je vanuit jouw geboortehoroscoop met persoonlijke en spirituele groei aan de slag? Neem dan contact met me op.