Mijn boek: ‘Pluto, de kracht van je ziel’

Over het boek

In dit boek wordt de werking van Pluto op zielsniveau en op persoonlijkheidsniveau beschreven. Ook wordt de werking van Pluto verbonden met patronen uit vorige incarnaties. Duidelijk wordt uitgelegd hoe paradoxaal en diepgaand Pluto in het huidige leven kan doorwerken. Pluto symboliseert zowel de levensdrift, als de angst om het aardse bestaan te verlaten. Per huis, teken en aspecten wordt beschreven wat de werking van Pluto’s energie is in het huidige leven.

pluto boek Hermine Merlijn

Paperback / 256 pagina’s / Uitgeverij Hajefa / 2008
ISBN: 978-90-77677-05-6 Prijs: € 19,95

Voor wie?

Dit boek is bedoeld voor astrologie studenten, ervaren astrologen en regressie- en reïncarnatietherapeuten. Het dient als aanvulling om cliënten te helpen die contact willen leggen met de ‘lichtende’ essentie van de ziel. Het boek is een verzameling van praktijkervaringen. Deze laten zien welke koninklijke mogelijkheden Pluto in zich draagt en hoe je als astroloog of therapeut dit kan activeren bij de cliënt tijdens een astrologisch consult en/of een therapeutische sessie.
Pluto zegt heel veel over vorige incarnaties. Zijn energie is de voedende kracht van de ziel. Alles wat niet langer voedend is en niet meer aansluit op voorgaande incarnatie(s) zal Pluto uit het leven verwijderen. Hij haalt de onderste steen boven en kan confronterend uitwerken in het leven. Tegelijkertijd reikt hij vele mogelijkheden aan om te transformeren en meer bewust te worden van de ziel die de mens is. Pluto is de rode draad door vele levens heen en verbindt de mens met het verleden uit ver vervlogen tijden.

Over Hermine

Hermine Merlijn heeft vanaf 1975 de astrologie intensief bestudeert en behaalde in 1991 haar diploma. In 2002 studeerde zij af in de esoterische astrologie van Alice A. Bailey. Zij is docente bij Sirius, School voor psychologische en esoterische astrologie en staat bekend om haar niet zweverige maar juist nuchtere en diepgaande benadering van de horoscoop. In 2006 voltooide zij de driejarige opleiding tot regressie- en reïncarnatietherapeut.