Zielsgerichte Regressie- en Reïncarnatie Therapie

De zielsgerichte therapie – na nu ZRRT genoemd – werkt met lichaam, ziel en geest, maar ook met telepathische, mystieke en spirituele ervaringen. Ik accepteer veel, zolang het zuiver is en werk hier therapeutisch mee. Daarnaast maakt deze therapie gebruik van herinneringen, beelden en belevingen die opgeslagen liggen in het onderbewuste. Daar kunnen beelden bij zijn die je niet herkent uit je huidige leven. Dit wordt ook wel reïncarnatietherapie genoemd en gaat voorbij de grenzen van de huidige persoonlijkheid. Ik sta open voor het concept van vorige levens. Je hoeft zelf niet te geloven in vorige levens, de therapie werkt niet met levensovertuigingen maar met hetgeen opkomt uit je onderbewuste.

“Het kennen van het verleden doet het heden begrijpen en verlicht de toekomst” – Mikos

Zo kun je jezelf tijdens een Transpersoonlijke regressie therapiesessie ervaren in een andere tijd, een andere plaats of land, in een ander lichaam als man, vrouw of kind, terwijl je tegelijkertijd bewust aanwezig bent in je huidige lichaam. Dit noemt men een elliptisch bewustzijn. Tijdens een sessie wordt regressiewerk gecombineerd met energetisch werk. Soms kun je niet jezelf zijn doordat je rondloopt met energieën van een ander. Anderzijds kun jezelf een deel van jouw energie aan iemand verloren zijn. Chronische vermoeidheid lijkt hier vaak een aanwijzing voor te zijn. Deze energie wordt los gemaakt waardoor je bevrijd wordt van lastige gewoonten – of soms verschijningen – die niet bij jouw maar bij de aangehechte ziel hoorde. Je kunt weer gewoon jezelf zijn.

Resultaten van de therapie

Deze zielsgerichte therapie laat  wonderlijke en blijvende resultaten zien. In de reguliere therapie kan men je leven mentaal eindeloos analyseren, maar je komt niet bij de oorzaak. En ook al zal een andere therapie resultaten opleveren, er is geen doorleefde ervaring, er is geen ontlading van de angst en paniek en er zal geen opluchting zijn dat het probleem eindelijk voorbij is. Dit gebeurt wel bij de zielsgerichte therapie. Cliënten die al jaren lang therapieën volgden en niet geholpen konden worden kwamen wel van hun klachten af met deze therapie.

Voorbeeld 1 van transpersoonlijke regressie

In dit leven ben je ergens in de dertig. Je hebt twee kleine kinderen die op zwemles zitten, maar hoewel je vertrouwen hebt in de zwemleerkrachten ben je elke keer weer als de dood dat je kinderen verdrinken. Je wordt drie keer per week midden in de nacht badend in het zweet en met betraande ogen wakker en je zoekt naar je kinderen….. Je slaat wild om je heen en roept…schreeuwt….: “mijn kinderen……mijn kinderen…help…”!

Zo’n repeteerdroom is een signaal van je ziel en symboliseert een vorig-leven-ervaring. In dit geval was het een ervaring van een moeder met haar drie kinderen die tijdens de 2dewereldoorlog het bombardement op Arnhem met een gammel bootje via de Rijn ontvluchtte en uiteindelijk toch onder vuur werd genomen door laag vliegende Duitse bommenwerpers en verdronken. Tijdens de sessie is de moeder en de kinderen geheeld, heeft er een hereniging plaats gevonden met de zielen van deze kinderen, en zijn zelfs de andere zielen die ook bij deze gebeurtenis omkwamen bewust gemaakt van hun verdrinkingsdood, waarna ze opgelucht naar het licht konden doorreizen. Dit zijn heilige sessies. De dromen zijn nooit meer terug gekomen.

Voorbeeld 2 van transpersoonlijke regressie

 Een ander voorbeeld is dat van een jonge man in het huidige leven die dolgraag piloot wilde worden. Hij had al enkele jaren vlieglessen maar durfde niet solo te vliegen, en dat is nu eenmaal nodig om je brevet te halen. Tijdens een sessie kwam hij in een herbeleving in de 2de wereldoorlog. Tijdens een luchtgevecht werd hij van zijn squadron gescheiden en moest hij moederziel alleen en in het pikkedonker een noodlanding maken.Toen hij de volgende dag een solovlucht naar Duitsland had gemaakt belde hij enthousiast op met: “Het is gelukt, hoe is het mogelijk dat één sessie voldoende is om van mijn angst voor solovluchten af te komen”!