over mij

Samskara is een therapeutische praktijk voor iedereen

Na jaren lang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt en als hobby de studie astrologie hebben gevolgd is Hermine Merlijn zich steeds meer  gaan verdiepen in het hoe, wat en waarom van mijn leven en werken. Het boek “Een ring van Licht” van Hans ten Dam bracht mij in contact met vorige levens. Mijn interesse bleef groeien en in 2003 begon ik bij zijn Tasso-Instituut de 3-jarige opleiding tot transpersoonlijk regressietherapeut.

In 2006 behaalde ik mijn diploma en combineerde al snel mijn astrologische activiteiten (www.astrologe.nl) met regressietherapie. Het is een gouden combinatie. De beroepsverenigingen stellen hoge eisen aan haar leden. Na de drie-jarige Tasso-opleiding heb ik jaarlijks verschillende workshops, bij- en nascholingen gevolgd. Naast deze verplichte workshops volg ik nog 6-8 keer per jaar intervisiegroepen waar kennis, kunde en ervaringen met collega’s worden uitgewisseld. Daarnaast heb ik mijn diploma Psychosocialebasiskennis behaald en voldoe ik aan de Platonormen, zoals voorgesteld door de zorgverzekeraars.

Klanten mogen van mij de allerhoogste kwaliteit verwachten zodat ze vertrouwd kunnen werken aan hun pad.